Yıldırım Belediyesi'nden Bölgesel Kreşler

Yıldırım Belediyesi’nin öncelikli hizmet grupları arasında yer alan çocukların gelişimine katkı sağlamak adına yapımı devam eden Yıldırım Belediyesi Şerafeddin Atalay Kreşi hızla yükseliyor.

20 Eylül 2017 Çarşamba 17:35
Yıldırım Belediyesi'nden Bölgesel Kreşler

Yıldırım Belediyesi tarafından Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kazandıracağı Şerafeddin Atalay Kreşi’nin inşası tüm hızıyla devam ediyor. Toplamda bin 530 metrekarelik alanda hizmet verecek modern binanın içerisinde 5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve adet uyku odası yer alacak. Yüksek standartları bünyesinde barındıran eğitim kurumu tamamlandığında Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin uzun yıllardır devam eden sıkıntısını çözüme kavuşturacak.

“GELECEĞE YATIRIM ÜLKEMİZİ AYAĞA KALDIRACAK”

Yapımı devam eden kreş binasının tamamlandığında ilçeye artı değer katacağını söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Ülkemizin hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi çocuklarımızın alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olabilir. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım’ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi. Okul öncesi eğitimin çocuk gelişiminde önemli pay sahibi olduğunu da hatırlatan Başkan Edebali, temel eğitim safhasında hizmet verecek bölgesel kreşlerde aile sıcaklığı oluşturarak anne baba şefkatini aratmayacaklarını belirtti.

“EĞİTİME DESTEĞİMİZ SÜRÜYOR”

Yıldırım’a hizmet için göreve talip olduklarında İdeal Şehir Yıldırım’a 100 adım vizyonu kapsamında verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın donanımlı bireyler olarak yetişmesinin ilk adımı bu kreşler olacak. Kreşin yapımı konusunda belediye başkanlığına aday olduğum dönemde sağlık çalışanlarına verdiğimiz sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu. Bölgesel kreş binaları ile ilçe sakinlerine hizmet vermeye devam edeceklerini de aktaran Başkan Edebali, Millet, 75. Yıl ve Bağlaraltı kreşlerinin de uygulama projelerini tamamlayarak Yıldırım’a kazandıracaklarını ifade etti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108