İkinci Baharlarını Yıldırım'da Yaşıyorlar

Yıldırım'da ikinci baharlarını yaşayanAyşe Bektaş(52) ve Lütfü Kaya(69) çifti, nikâh masasına oturarak yeni bir hayata 'evet' dediler.

26 Şubat 2017 Pazar 14:24
İkinci Baharlarını Yıldırım'da Yaşıyorlar
Barış Manço Kültür Merkezi Nikâh Salonu'nda gerçekleştirilen merasimde Ayşe Bektaş (52) ve Lütfü Kaya’nın (69) nikâh akitlerini onaylayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, çiftin mutluluklarını paylaştı. Çiftin şahitliklerini AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı’nın yaptığı nikâh töreninde konuşan Başkan İsmail Hakkı Edebali, çifte mutluluklar dileyerek, "Cenab-ı Hak’tan Lütfüağabeyimize ve Ayşe hanıma yuvalarında huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.

Aile kavramının ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Bizlere aile olmanın, beraber ömür geçirmenin ne kadar önemli olduğunu gösteren Yıldırım’ın en yeni evli çiftine aile hayatlarında üzüntüleri de mutlulukları da beraber paylaşmalarını tavsiye ediyorum” dedi.Yıldırım’ın aile değerlerini yaşatan bir toplum olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, “Bizlerin de en büyük mirası, yarınlarımıza bırakacağımız değerlerimizdir. Donanımlı ve güçlü toplumların inşası doğru aile yapısı ile mümkün olacaktır. Bu vesile ile gençlerimize örnek olan Ayşe ve Lütfü Kaya çiftimize mutluluklar diliyorum.



Allah mesut etsin" diye konuştu.Ayşe ve LütfüKaya çifti ise nikâhlarında kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Edebali'ye teşekkür ederken Başkan Edebali de çifte fincan takımı hediye etti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108