18 yaşını dolduran hemen hemen herkesin başvurduğu ehliyet almak için başvurdukları motorlu taşıtlar sürücü kurslarının sürücü adaylarına eğitim verdikleri millet mahallesindeki eğitim güzergahı tam anlamıyla yol geçen hanı…

Geçtiğimiz pazar günü bursa’da motorlu taşıtlar sürücü kursu sahibi olan yakın bir dostuma sürücü adayı eğitiminde eşlik ettim. Bursa’da millet mahallesinde bulunan sürücü eğitim alanına vardığımızda eğitim alanında aynı zamanda sürücü adayları sınava girmekteydi. Dolayısıyla buda eğitim alanının kalabalık olmasına yol açıyordu.

Eğitime başladıktan sonra eğitim alanlar, sınava girenler, sınav için bekleyenlerin yanı sıra caddede araçlarıyla hızla ilerleyen ve saçma sapan hareketler yapan gençler trafiğin akışını etkilerken hem eğitim alan adayların hemde sınavda olan adayların konsantrasyonunu bozmaktalar. Adaylar bir yandan ne yaptığını bilmeyen gençlerin araçlarıyla yaptıkları saçmalıklarla uğraşırken bir yandanda adayları özellikle onlara laf atan terbiyesiz insanlarla uğraşıyorlar. Bildiğim kadaruyla sınavla özellikle hafta sonları cumartesi ve pazar günleri gerçekleştiriliyor. Eğitim alanına en azından sınav olduğu günlerde trafik ekibi görevlendirilirse hem trafikte karmaşıklık yaşanmaz hem de eğitim alan ve sınava giren öğrenciler daha rahat dakikalar geçirebilirler.

Yetkililerin en azından bir hafta sonu millet mahallesinde bulunan motorlu taşıtlar sürücü kursları eğitim ve sınav alanına giderek kısa bir vakit ayırlamaları dileğiyle…

Bursa’dan Haberiniz Olsun

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elif 2016-11-30 23:20:46

çok ama çok doğru bir konuyu ele almışsınız çok tebrik ediyorum. bu konuyu daha detaylı olarak haber yapmanız dileğiyle.

banner56

banner108