Demet Akalın, Karamürsel konseri

Şarkıcı Demet Akalın, Karamürsel ilçesinde sevenleriyle buluştu.

05 Temmuz 2017 Çarşamba 12:56
Demet Akalın, Karamürsel konseri

Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü kutlamaları kapsamında Demet Akalın konseri düzenlendi. 

Karamürsel Belediyesince İlhan Çınar Alanında düzenlenen konserde, Demet Akalın seslendirdiği şarkılarla Karamürsellilere kurtuluş coşkusunu yaşattı. 

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, etkinlikte sahneye konuk olarak yaptığı konuşmada, burada özgür ve hür bir şekilde yaşayabiliyor, coşkuyla eğlenebiliyorlarsa kendilerine bunu yaşama imkanı verenleri unutmamaları gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti: 

"Başta Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları ve bu vatan için canlarını feda etmiş, gönülleri taht kurmuş şehitlerimiz, gazilerimiz için onların bize emanet ettiği bu topraklarda, onların bize emanet ettiği şekilde yaşam sürmemiz çok önemli. Bunun için gençler, size çok büyük görev düşüyor."

Yıldırım, konuşmasının ardından Demet Akalın'a ünlü Karamürsel sepeti içerisinde çiçek ve Karamürsel kadırgasının resminin bulunduğu üç boyutlu resmi hediye etti.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Demet Akalın
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108