Karacabeyli Muhtarlardan Ali Özkan’a Teşekkür Ziyareti

Karacabey kent merkezi ile kırsal mahallelerde, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Karacabey Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler vatandaşlardan da tam not almayı başarırken, ilçe muhtarları Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a gerçekleştirdikleri ziyarette, yörelerine sunulan hizmetler için minnettarlıklarını sundu.

26 Şubat 2017 Pazar 14:25
Karacabeyli Muhtarlardan Ali Özkan’a Teşekkür Ziyareti
Önceki gün Karacabey Muhtarlar Derneği Başkanı Kemalettin Vural öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette muhtarlar, Büyükşehir Yasası ile birlikte ilk planda ortaya çıkan yapısal ve bürokratik uyum sorunlarının kısa sürede aşılarak, yörelerinde görülmemiş olarak nitelenebilecek önemli yatırımların gerçekleştirildiğini belirtti.
 
Mahallelerinde, birbiri ardına yeni projelerin de sürdürüldüğü vurgusunda bulunan muhtarlar, Ali Özkan’a sundukları plaketle birlikte, yapılan çalışmalardan ötürü Başkan Özkan’a teşekkürlerini iletti.
 
Çözüm Yolları Belirlendi
 
Oldukça samimi ve neşeli bir atmosferde gerçekleştirilen ziyarette, mahallelerde halen yürütülen çalışmalar ile mevcut sorunlar da masaya yatırılırken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da tüm sorunları ve çözüm yollarını belirlediklerinin altını çizerek, mali yönden oldukça güçlü olduklarını ve süreç içerisinde tüm sorunların mutlaka çözüleceğine vurgu yaptı.


 
Karacabey’in Önü Açık
 
Belediye Başkanı Ali Özkan; Karacabey’in ekonomik, kültürel, sosyal ve sportif tüm açılardan önemli zenginliklere sahip olduğunu dile getirerek, var olan bu mevcut potansiyel kaynakların değerlendirilmesi adına da tüm kurumlar nezdinde gerçekleştirdikleri öncülük görevi sayesinde, her konuda ilçenin önünü açtıklarını kaydetti.
 


Başkan Özkan; “Tüm Güney Marmara Bölgesi’ni kuşatan köprü, otoban ve baraj gibi hükümetimiz tarafından gerçekleştirilen önemli yatırımlara paralel olarak, büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak bizler de büyük ölçekli alt ve üst yapı çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bu yatırımlar sayesinde, bölge insanımızın refah düzeyinin oldukça önemli düzeyde artacağına da yürekten inanıyoruz. İlçe merkezi ve kırsalda yer alan 85 mahallemiz ile birlikte, topyekûn kalkınmış bir kent hedefine kararlılıkla ilerliyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.

KARACABEY BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108