İznik'te Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

İznik’te muhtarlarla istişare toplantısı Kaymakam Bülent Bayraktar ve Belediye Başkanı Osman Sargın’ın da katılımıyla Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

20 Eylül 2017 Çarşamba 17:47
İznik'te Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yapıldı

Toplantıda İznik’in 7 merkez mahallesi ve 39 taşra mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında ve çözüm yolları konusunda karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak daire amirlerine iletildi.

İznik Belediyesi tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya İlçe Kaymakamı Bülent Bayraktar, Belediye Başkanı Osman Sargın, İlçe Emniyet Müdürü Bedri Yaman, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma KD. Başçavuş Müslüm Ilgın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek,  Belediye Meclis Üyeleri, Merkez ve Taşra Mahalle Muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları Necati Tosun ve Mehmet Hıştıroğlu, Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç, Kamu Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, İznik Belediyesi Daire Amirleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç “Bugün burada hali hazırda devam eden çalışmalarımız ve eksikliklerimiz hakkında Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ilgili birimleri ile birlikte bunları konuşmak ve yeni göreve başlayan Kaymakamımız ile de bir kaynaşma olması amacıyla bir toplantı gerçekleştirdik. Ben katılım sağlayan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Her zaman muhtarlar ile koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Belediye Başkanı Osman Sargın öncelikle Sayın Kaymakamımıza tekrar ilçemize hoş geldiniz diyorum. Kendileri ile birlikte muhtarlarımız ile birlikte dün olduğu gibi bundan sonra da yollara düşerek mahallelerimizin, ilçemizin ve hemşerilerimizin isteklerini karşılamak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sayın Kaymakamımız ile merkez ve taşra mahallelerimizde ziyaretlere tekrar başlayacağız inşallah. Bütün taşra mahallelerimizi daire amirlerimizin de katılımıyla tekrar dolaşacağız. Ben tekrar katılan tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, hayırlı günler diliyorum” dedi.

Muhtarlara kendini tanıtarak konuşmasına başlayan Kaymakam Bayraktar “Görev süremiz boyunca birlikte hayırlı işlere imza atmayı temenni ediyorum. Karşılıklı iyi niyet ve samimiyet olduğu sürece her şeyin hallolabileceğini düşünüyorum. Bir yandan bizlerin tanışma yemeği bir yandan da siz muhtarlarımızın dilek, istek ve temennilerini dinlemek amacıyla da bir araya gelelim istedik. İyi niyetimizi, emeğimizi, mücadelemizi ortaya koyarak çalışmalarımızı gerçekleştirecek, olursa hep birlikte mutlu olacağız. Olamadıysa da yine oturur karşılıklı iyi niyetle irdeleriz. Çok güzel bir görev süresi geçireceğimi düşünüyorum. İznik doğasıyla gölüyle çok güzel bir ilçe. Böyle bir ilçe de yaşamak hepimiz için bir şanstır diye düşünüyor, hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Soru-cevap şeklinde devam eden toplantıda muhtarların dilek istek ve temennileri kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleri tarafından tek tek not edildi.

İZNİK BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108