Melania Trump Kimdir ?

Melania Trump Kimdir ?

Çek asıllı Melania Trump, 26 Nisan 1970 doğumlu. Eski model, yeni mücevher ve saat tasarımcısı. 2005 yılından beri ABD’nin yeni başkanı ve emlak milyarderi Donald Trump ile evli ve Melania Trump, Donald Trump’ın üçüncü eşi. Melania Trump’ın Donald Trump ile evliliğinden Barron Trump adında bir oğlu var ve Melania oğlunu ‘Mini Donald’ olarak çağırmayı seviyor. Trump’ın kendisinden yaşça küçük olan eşi, eski bir süper model. Lakabı ise Sindirella.

2016 ABD başkan adayı ve emlak milyarderi Donald Trump ile evlidir. Yugoslavya'da (şu anda Slovenya) doğmuştur, 2001 yılında ABD'de kalıcı oturma hakkına sahip olmuş, 2006 yılında Amerikan vatandaşlığına geçmiştir. 2016 seçimlerinde eşi Donald Trump'ın başkan seçilmesiyle birlikte Başbayan olmuştur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108