Narlıdere Köyü İftar Programı Bu Yılda Yoğun İlgi Gördü

Bursa Kestel Narlıdere Köyü'nde geleneksel olan iftar programı bu yılda yoğun ilgi gördü. Narlıdere Köyü yaklaşık olarak 3500 misafirini ağırladı.

12 Haziran 2017 Pazartesi 11:48
Narlıdere Köyü İftar Programı Bu Yılda Yoğun İlgi Gördü

Uzun yıllardır süregelen ve asıl adı ''Dede Pilavı'' olan etkinlik genellikle yaz mevsiminin başlarında yapılmaktaydı.

Yemek ikramı ve çeşitli etkinliklerin yer aldığı ''Dede Pilavı'' son yıllarda ramazan ayının yaza rastlamısyla iftar programı olarak düzenlenmekte. Her yıl yoğun ilgi gören etkinlik bu yılda yaklaşık olarak 3500 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

banner119
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108