Acarhoroz İnşaat’tan Bursaspor'a Loca Desteği

Bugün Özlüce Tesislerinde satılan ikinci locanın lansmanı yapıldı.

03 Kasım 2017 Cuma 22:22
Acarhoroz İnşaat’tan Bursaspor'a Loca Desteği

Bursaspor Özlüce Tesislerinde düzenlenen lansmana Başkan Ali Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Arslan, Hakan Hacızade ve Acarhoroz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Acarhoroz katıldı.

Düzenlenen loca satış lansmanın da konuşan Başkan Ali Ay; “Bugün ikinci loca satışımız için Serdar Bey yanımızda kendisi Acarhoroz İnşaatın sahibi. Ben daha önce de söyledim. Arkadaşlarım haftada bir satış dediler ben iki istedim ekibime çok teşekkür ederim. Serdar Bey'e çok teşekkür ediyorum duyarlılığı için, Bursaspor'a kim katkı yaptıysa Allah onlardan razı olsun gerçekten çok ihtiyacımız var. Bursaspor büyük bir camia böyle böyle daha da büyüyeceğiz inşallah. Bursaspor şuan iyi durumda çok daha iyi olacaktır, Serdar Bey’de locasında güzel maçlar izleyecektir” dedi.

Serdar Acarhoroz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi; Bizler her daim Bursaspor'un yanındayız, takımımızın başarısında bir nebze payımız olursa ne mutlu bize. Bugün stadyumu gezdim hep kurumsal iş yerleri loca almışlar. Bizler Bursalı iş adamları olarak bireysel olarak da loca almalıyız. Bursaspor bence ulaşmak istediği yere ulaşacaktır. Her şey Bursaspor için.” ifadelerini kullandı.

BURSASPOR.ORG.TR

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108