Bursaspor Alanyaspor Hazırlık Maçı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Bursaspor, Süper Lig'de ikinci haftasında sahasında Alanyaspor ile yapacağı maçın hazırlıkları  tüm hızıyla devam ediyor.

17 Ağustos 2017 Perşembe 13:29
Bursaspor Alanyaspor Hazırlık Maçı Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Özlüce Tesisleri'nde teknik direktör Paul Le Guen yönetiminde olan antrenman ısınma koşuları yaptı. Çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla devam eden antrenman, tam sahada taktik çift kale çalışma yaparak sona erdi. 

Medipol Başakşehir maçında sağ ayak bileğine aldığı darbe neticesinde kemiğinde ödem tespit edilen yeni transfer Badu takımdan ayrı çalışırken, kalçasındaki sakatlığı devam eden Deniz Yılmaz'ın tedavisi sürüyor. 

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108