Bursa'da Karla Mücadele Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, kar yağışıyla birlikte özellikle dağ ilçelerinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Karla mücadele çalışmaları kapsamında kardan kapanan 9 mahalle yolu trafiğe açarken, halen kapalı olan mahalle yolu bulunmuyor.

06 Aralık 2017 Çarşamba 16:15
Bursa'da Karla Mücadele Başladı

Ulaşım Daire Başkanlığı Yol İşleri Şube Müdürlüğü, toplam 136 araç ve 320 personelle sürdürdüğü karla mücadele çalışmalarında kardan kapanan 9 mahalle yoluna müdahale etti. Çalışmalar kapsamında Büyükorhan’da 6, Keles’te 1 ve Orhaneli’nde de 2 mahallenin yolu trafiğe açıldı. Halen kapalı mahalle yolu bulunmazken, kar yağışının olduğu bölgelerde çalışmalar kesintisiz sürüyor.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108