Briç tutkunları Bursa`da buluştu

Son senelerde birçok ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapan Bursa, son olarak ‘2017 Türkiye Açık Briç Takım Şampiyonası’na Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) ağırlıyor.

24 Şubat 2017 Cuma 15:48
Briç tutkunları Bursa`da buluştu
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin deste verdiği ve Türkiye Briç Federasyonu tarafından düzenlenen ‘Türkiye Kış Açık Takımlar Briç Şampiyonası’, Merinos AKKM Fuar Alanı’nda düzenleniyor. 24-28 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan şampiyonada, birçok farklı şehirden 272 takım ve 1100 sporcu birincilik için mücadele ediyor. Kıyasıya maçların yaşandığı turnuvada, briç tutkunları müsabakaları büyük dikkatle izledi.



Şampiyonanın açılış töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Abdülkadir Karlık, briç tutkunlarını Bursa’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Bursa’nın son dönemde birçok ulusal ve uluslararası organizasyona başarıyla ev sahipliği yaptığını belirten Karlık, turnuvanın güzel mücadelelere sahne olacağına inandığını ifade etti. Karlık, tüm sporcu ve takımlara başarılar diledi.



Türkiye Briç Federasyonu Başkanı Nafiz Zorlu ise, turnuvaya ev sahipliği yapan Bursa’ya ve katılan tüm sporculara teşekkür etti. Güzel maçların yaşanacağına inandığını dile getiren Zorlu, mücadele eden herkese başarılar diledi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108