Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonu'nda 3 Kişi Yakalandı

Bursa'da, iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 3 kişi, gözaltına alındı.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 22:01
Bursa'daki Uyuşturucu Operasyonu'nda 3 Kişi Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan şüphelilere yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında M.D. ve S.K. yakalandı.

Şüphelilerin üzerinde ve Yıldırım ilçesi Arabayatağı Mahallesi'ndeki evlerinde yapılan aramalarda, 35 çıkı halinde, şeffaf poşetler içerisinde 24,35 gram sentetik kannabinoid, 1 hassas terazi, uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen 195 kilitli şeffaf poşet ele geçirildi.

Soğanlı Mahallesi'nde ise uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen E.G, üzerinde 10 uyuşturucu hap ve bir miktar esrar ile yakalandı.

Üç şüpheli, sorgularının ardından "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108