WHM Hosting

WHM Hosting
Sektör Bilgisayar Bilişim » İnternet Sitesi
İlan Tarihi 1 yıl önce
Firma No 85
Telefon 0532 385 24 16
Faks 0532 385 24 16
Web Sitesi https://www.whmhosting.com.tr
Adres Bursa
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında

WHM Hosting; Domain, Web Hosting, Reseller, VDS, VPS, Sanal Sunucu, Dedicated, Fiziksel Sunucu, Barındırma, SSL ve (ISS) İnternet Hizmetleri sunan Veri Merkezi olarak faaliyet göstermektedir.

İnternet sitelerinin artması ve kullanıcıların daha kaliteli hizmet alabilmesi için gerekli olan teknolojik altyapı ve güvenlik önlemlerine sahip, kesintisiz hizmet verme ilkesiyle hareket ederek Web Sitesi Barındırma işlemleriniz için tercih edebileceğiniz En İyi Hosting Şirketleri arasında yer alan WHM Hosting sektörde yeterli tecrübeyi edinmiş profesyonel ekibi ve uygun fiyat politikası ile projelerinizi güvenle barındırabileceğiniz Data Center olarak faaliyetlerini sürdürmektedir.

Geliştirmiş ya da satın almış olduğunuz tüm projelerinizin Barındırma gereksinimini karşılayacak kapasitedeki altyapısının yanı sıra istekeriniz doğrultusunda Özel Hosting ya da Özel Sipariş Sunucu çözümleri de üreten firma sektörde adından söz ettiren işletmeler arasında yer almaktadır. Web Hosting, Reseller, Sanal Sunucu, Dedicated, Server, VPS, VDS, Radyo Hosting, IRC Hosting, E-Ticaret Hosting, WordPress Hosting, Opencart gibi bir çok CMS sistemi ve Windows, Linux, Html, Php, Asp, .Net, Aspx dilinde hazırlanan projelerinizi destekleyen çözümler üreterek daima aktif olmasını sağlayan WHM Hosting projelerinizin barındırıldığı tüm Sunucu cihazlarında Güncel yazılımlarla birlikte Yüksek Güvenlik önlemlerini almaktadır.

Web Siteleri için gereken başlıca gereksinimlerden olan Barındırma ya da diğer adıyla Hosting Hizmeti bu konuda deneyimli ve sektörde kendini kanıtlamış olan firmalardan alınmalıdır. Haber, Oyun, Video, Blog, Radyo, E-Ticaret, Mobil Uygulama gibi projelerin 7/24 aktif olabilmesi kullanıcılar için en önemli detaydır. Bunun yanı sıra ziyaretçilerin en fazla dikkat ettiği ve can sıkıcı durumlardan olan Hız bir çok projenin ilerleyememesine hatta sonlandırılmasında büyük rol oynamaktadır. Kullanıcı ve ziyaretçilerin memnuniyet önerilerinin başında gelen Site Hızı detayı hizmet aldığınız Hosting Firması tarafından kullanılan altyapı ve diğer tüm detaylarla doğrudan bağlantılıdır. Projelerinizin istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için öncelikliolarak dikkat etmeniz gereken başlıca etken olan Hosting hizmetini alacağınız firmanın referanslarını inceleyerek detaylı bilgi edinmeniz mümkündür. Türkiye'deki Hosting Şirketleri içerisinde Güçlü altyapısı, teknolojik gereksinimleri karşılayan Pro Aktif Sunucu, Yüksek Hızlı internet bağlantısı ve Antivirüs yazılımları ile tasarlanan Veri Merkezi sayesinde tercih edilebilirliğini her geçen gün arttıran WHM Hosting web sitelerinizi ve projelerinizi sorunsuz olarak barındırabileceğiniz firma olarak 20 yıla yakın süredir sektörde öncü şekilde hizmet vermeyi sürdürmektedir.

banner56

banner108