Samsunda Bugün

Samsunda Bugün
Sektör Bilgisayar Bilişim » İnternet Sitesi
İlan Tarihi 2 yıl önce
Firma No 81
Telefon 0543 355 16 55
Faks 0543 355 16 55
Web Sitesi https://www.samsundabugun.com.tr
Adres Samsun
İl/İlçe Atakum / Samsun
Firma Hakkında

Samsunda Bugün, Samsun Haber, Samsun Haberleri, Samsun Son Dakika, Samsun Bölge Haberleri Sunan Samsun İnternet Haber Sitesi Portalıdır.

Samsunda Bugün, Samsun'da yaşanan ve haber niteliği taşıyan toplumsal olayların en hızlı yayınlandığı Samsun Haber Sitesi olarak yayın hayatını sürdürmektedir. Samsun ili ve çevresinde meydana gelen tüm gelişmeleri anlık olarak paylaşan; Asayiş, Ekonomi, Siyaset, Sağlık, Eğitim, Politika, Seçim Sonuçları, Samsun Hava Durumu, Samsun Nöbetçi Eczaneler, Samsun Gündemi, Samsun Bölge Haberleri hakkında bilgi sahibi olmanıza olanak sağlayan Samsunda Bugün İnternet Haber Sitesi şehirde büyük bir kesimin sürekli olarak takip ettiği Samsun Güncel Haber Sitesi olarak çalışmalarını sürdürmektedir.

Samsun Haber Siteleri arasında deneyimli editör kadrosu, tecrübeli köşe yazarları ile Samsun ilinin gündemini belirleyen çalışmalara imza atarak şehirde yaşayan vatandaşların taleplerini ilgili birim ve kurumlara iletmeyi ilke edinen şehirde en çok takip edilen Güvenilir Samsun Haber Sitesi olarak adından söz ettirmektedir. Samsun iline bağlı olan; 19 Mayıs, Alaçam, Asarcık, Atakum, Ayvacık, Bafra, Canik, Çarşamba, Havza, İlkadım, Kavak, Ladik, Salıpazarı, Tekkeköy, Terme, Vezirköprü, Yakakent ilçelerinde yaşanan olaylarında takipçisi olan ve belirli aralıklarla bu ilçelerde çalışmalar yaparak toplumun yaşadığı olumlu ya da olumsuz durumları da dile getirmektedir.

Günümüzde yaygınlaşan ve hayatımızın olmaz ise olmazları arasına giren mobil cihazlar Türkiye ve Dünya'da olup biten tüm gelişmelerden haberdar olmamızı sağlamaktadır. Bunun yanı sıra her bilgiye anında ulaşabilmemizi sağlayan Android, IOS, Huawei vb. yazılımına sahip cihazlar sayesinde istediğimiz her türlü bilgiye kısa sürede ulaşabilmekteyiz. Hayatımızın bir parçası haline gelen Akıllı Cihazlar sayesinde hayatımızda kolaylaştıran imkanlara da sahip olmaktayız. Cep Telefonu, Tablet, iPad, Notebook ve benzeri cihazlar yardımıyla internette zaman geçirmek belkide en büyük alışkanlıklarımızdan olmuş durumdadır. Samsun ve çevresinde yaşanan tüm gelişmeleri Mobil Uyumlu (Responsive) arayüzü sayesinde takipçilerine ulaştıran Samsunda Bugün sitesi şehirdeki tüm gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olmanız için elinden geleni yapmaktadır. Karadeniz Bölgesi dendiğinde ilk akla gelen illerden olan, kalabalık nüfusu ve sürekli olarak almış olduğu göçler ile her geçen gün kalabalıklaşan şehirde Samsun Bölge Haberleri ve Samsun Son Dakika konusunda yapılan araştırmalarda ilk tercih edilen Samsun Haber Portalı olan ve şehirdeki tüm gelişmeleri takip ederek takipçilerine ulaştırmayı benimseyen Samsun'da Bugün ekibi bu konudaki hassasiyetini korumaktadır.

Samsun ilinin yanı sıra Karadeniz Bölgesi Haberleri yayınlanan, Karadeniz Bölgesi ve çevresinde en fazla takipçiye sahip olan Samsun Haber Sitesi olarak bilinen ve takip edilen kullanıcılarının daha fazla içeriğe ulaşabilmesi için hazırlanan Mobil Uygulama çözümleri ile de göze çarpmaktadır. Akıllı Telefonlar için hazırlanan Android, IOS, Huawei özel Mobil Uygulama çözümleri ile farkını ortaya koyan ve takipçilerine daima en iyi hizmeti sunma mücadelesini sürdüren Samsunda Bugün sitesi olarak çalışmalarına devam etmektedir.

banner56

banner108