Bursa Postası

Bursa Postası
Sektör Bilgisayar Bilişim » İnternet Sitesi
İlan Tarihi 1 yıl önce
Firma No 83
Telefon 0542 322 16 16
Faks 0542 322 16 16
Web Sitesi https://www.bursapostasi.com.tr
Adres Reyhan Mah, Bezciler Sok. Beysel İşhanı No : 19/32
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında

Bursa Postası, Bursa Haber, Bursa Haberleri, Bursa Bölge Haberleri, Bursa Son Dakika Haberleri, Yerel ve İlçe Haberleri Yayınlanan İnternet Haber Sitesi.

Bursa Haber Siteleri araştırmasında ilk karışınıza çıkancak olan Bursa Postası şehirde yaşanan tüm gelişmeleri anlık olarak takip edebileceğiniz Haber Portalı olarak çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. Türkiye'nin en büyük illeri arasında yer alan Bursa ilindeki yoğun nüfus sebebiyle devamlı olarak haber niteliği taşıyan olaylar gerçekleşmektedir. Bunun yanı sıra sanayi şehri olması sebebi ile de sürekli göç alan ve nüfusu her geçen gün artan şehirde ikamet eden vatandaşların yaşanan olaylardan haberdar olmak için tercih ettikleri Bursa Postası içerisinde deneyimli kadrosu ve tarafsız habercilik anlayışı ile öne çıkan Bursa Postası içerikleri takipçilerine ulaştırmak için elinden geleni yapmaktadır.

Bursa Bölge Haberleri konusunda da gerek içerik sağlayan İHA - DHA - AA gibi haber ajanslarının yanı sıra bünyesindeki kameraman ve muhabir personeli ile şehirde yaşanan gelişmeleri takip eden, gerçekleştirmiş olduğu Sokak Röportajları ile de şehrin gündemini takip eden Bursa Postası hakkında günün her saatinde en yeni haberleri takip etmek için ziyaret edebileceğiniz haber platformu olarak bilinmektedir. Gerek özel olarak hazırlanan Mobil Uyumlu (Responsive) Haber Yazılımı gerekse Mobil Cihazlar için tasarlanan Mobil Uygulama çözümleri ile Akıllı Cep Telefonu, iPad, Notebook, Tablet, Bilgisayar gibi cihazlardan ziyaret edildiğinde daima en iyi kullanıcı deneyiminin sağlanmasını sağlayan, Android, iPhone, Huawei marka cihazlarla % 100 uyumlu uygulamaları ile içerikleri kolayca incelemenize olanak sağlamaktadır.

Bursa Yerel İnternet Haber Siteleri için tercih edebileceğiniz güvenilir haber siteleri arasında ilkeli yayın politikasından ödün vermeyen, siyasi ya da farklı platformlarda çıkarları için esneklik göstermeyerek farkını ortaya koyan Bursa Postası sitesi olarak yayın hayatını sürdüren Bursa Postası şehirde en fazla takipçiye sahip olan haber sitesi olarak şehrin nabzını tutmaktadır. Bünyesindeki tecrübeli haber editörleri, köşe yazarları ve deneyimli program yapımcıları ile Bursa'da yaşanan tüm gelişmelerden an be an haberdar olmanıza yardımcı olan Bursa Postası içeriklerini Facebook, Instagram, Twitter vb. sosyal medya platformlarında da yayınlamaktadır.

banner56

banner108