Bursa Kurye

Bursa Kurye
Sektör Ulaşım Taşımacılık
İlan Tarihi 13 ay önce
Firma No 87
Telefon 05437486161
Faks
Web Sitesi http://bursa.motokurye.org.tr/
Adres Atıcılar, 6. Aslan Sk., 16270 Osmangazi/Bursa, Türkiye
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında
Bursa kurye hizmetleri, ülke çapında stratejik olarak konumlandırılmış sürücüleriyle ülke çapında bir kurye hizmetidir. Bu sayede Bursa ve Türkiye de ki herhangi bir konumdan maksimum 60 dakika içinde alabilir ve aynı gün Bursa'nın herhangi bir yerine teslim edebiliriz.

Bursa kurye gönderinizin boyutu ne olursa olsun, iş için doğru araca sahibiz, geniş bir filoya sahibiz, yani sahip olabileceğiniz her boyuttaki gönderi için uygun maliyetli bir teslimat çözümü bulabiliriz. Özel Bursa kurye operasyon ekibimiz, 01332 665533 numaralı telefondan herhangi bir özel gereksiniminiz veya sorunuzla ilgilenmeye hazırdır.

Yılın 365 günü 7/24 çalışıyoruz. Bu nedenle, ne zaman acil bir teslimata ihtiyacınız olursa, Bursa moto kurye hizmeti sizin için burada olduğundan emin olabilirsiniz. Küçük kamyonetlerden 40ft'lik eşyalara kadar çalışıyoruz, ihtiyaç duyabileceğiniz her boyuttaki mühendislik teslimatını halledebiliriz. Bursa bölgesin de bulunan moto kurye sürücülerimiz sayesinde, 60 dakika içinde herhangi bir yerden teslim alabiliriz.

banner56

banner108