Bursa İkinci El Eşya Alım Satım - 0542 445 3 445

Bursa İkinci El Eşya Alım Satım - 0542 445 3 445
Sektör Hizmet
İlan Tarihi 5 yıl önce
Firma No 53
Telefon 0542 445 3 445
Faks 0542 445 3 445
Web Sitesi https://www.bursa2elesya.com/
Adres Bursa
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında

Bursa İkinci El Eşya Alım Satımı konusunda hizmet veren firmamız, Mobilya, Beyaz Eşya, Spot Eşya, Komple Ev Eşyası Alanlar ve Satan Yerler içinde güvenilir firmadır.

Bursa İkinci El Eşya

Bursa'da İkinci El Eşya sektöründe 30 yıldan fazla zamandır Ev Eşyası, Mobilya, Beyaz Eşya, Spot Eşya ve her nevi eşya alım satımı yapan ve sektörün en eski Bursa İkinci El Eşya Mağazaları arasında tecrübesi ile öne çıkan firmamız Kayhan bölgesi Bat (Bit) Pazarı mevkisinde faaliyetlerini sürdürmektedir. Kullanılmış Eşya almak ya da satmak isteyenlerin ilk tercih ettikleri mağazamız piyasa geçeri fiyatları ve zengin ürün çeşitleri ile daima müşteri memnuniyetini gözetmektedir.

İkinci el eşya piyasasında en fazla merak edilen konulardan olan fiyat politikası eşyaların imalat yılı, kullanımı ve yıpranma gibi detaylar göze alınarak belirlenmektedir. Satmak istediğiniz eşyalarınız firma yetkilisi personelimiz tarafından incelenerek fiyat teklifi verilmektedir.

Bursa İkinci El Eşya Alan Yerler

Bursa'da İkinci El Eşya Alan Yerler hakkında yapacağınız araştırmalarda öne çıkan ve tavsiye edilen firmamız, Mobilya, Beyaz Eşya, Spot Eşya, Elektronik Eşya, Kullanılmış Eşya, Komple Ev Eşyası gibi ürünlerinizi en yüksek fiyatlara satabileceğiniz Bursa İkinci El Eşya mağazası firmamız Bursa İkinci El Eşya Pazarı mevkisinde uzun yıllardır hizmet vermeye devam etmektedir.

Bursa 2. El Eşya Alan Yerler arasında satışını yapmak istediğiniz ürünlerinize en yüksek fiyatları ödemeyi garanti eden mağazamız Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya ilçeleri öncelikli olmakla tüm şehir merkezinde İkinci El Eşya ürünlerinizi değerinde nekit ödeme yaparak satın almaktadır.

Bursa İkinci El Eşya Satan Yerler

Bursa 2 El Eşya Satan Yerler dendiğinde ilk tercih edilen firmaların başında gelen ve Bursa şehrinde ikinci el eşya satışı yapmak isteyenlerin ilk başvurdukları Bursa İkinci El Eşya firması olarak satmak istediğiniz eşyalarınıza Whatsapp aracılığıyla anık fiyat teklifi vermektedir. Firma personelimiz ya da yetkililerimiz eşyalarınıza değerinde fiyatlar ödeyerek satın almaktadır.

banner56

banner108