Bursa Temizlik Şirketi - 0542 445 3 445

Bursa Temizlik Şirketi - 0542 445 3 445
Sektör Temizlik
İlan Tarihi 7 yıl önce
Firma No 16
Telefon 0542 445 3 445
Faks 0542 445 3 445
Web Sitesi https://www.smtemizlik.com/
Adres Reyhan, Bezciler Sokak Beysel İşhanı No 19/23
İl/İlçe Osmangazi / Bursa
Firma Hakkında

Bursa Temizlik Şirketi firması, Ev Temizliği, Ofis, Büro, Villa, Okul, Hastane ve Gündelik Temizlikçi Bayan ihtiyaçlarınıza çözüm üretir.

Bursa'da Temizlik işlemleri konusunda uzun yıllardır faaliyet gösteren firmamız Ev Temizliği, Daire Temizliği, Villa Temizliği, Ofis Temizliği, Büro Temizliği, İnşaat Temizliği, Hastane Temizliği, AVM Temizliği, Okul Temizliği, Dış Cephe Temizliği, Cam Temizliği işlemlerini sektörde yeterli tecrübeyi edinmiş deneyimli personeli ile gerçekleştirmektedir.

Bursa Temizlik Şirketi

Bursa şehir merkezi ve en kalabalık merkez ilçeleri olan Osmangazi, Nilüfer, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Mudanya başta olmak üzere tüm ilçelerde Temizlikçi, Gündelikçi Bayan, Temizlik Personeli ve benzeri ihtiyaçlarınız için günün her saati ulaşabileceğiniz Bursa Temizlik Şirketi olarak müşterilerine daima en iyi hizmeti vermeye devam etmektedir. Bunların yanı sıra Bursa Temizlikçi Bayan ve Yardımcı Bayan konularda güvenilir çalışma arkadaşlarımız ile çözümler üretiyoruz.

Bursa Temizlik Şirketi olarak bu sektörde hizmet sunan firmalar içersinde bir çok yeniliği sektöre kazandıran ve gerçekleştirdikleri yenilikler ile daima adından söz ettirmeyi başarak işletmemiz daima insan sağlığına uygun temizlik malzemelerini kullanmaktadır. Firmamız size sunduğu hizmetlerin tümünde titizlik ve hijyen konusundan taviz vermemektedir. Yaşam alanlarınızda sağlıklı ve keyifli vakitler geçirebilmeniz için elinden geleni yapan tecrübeli personelimiz temizlik işlemlerini belirtilen sürede bitirmektedir. Bursa'da temizlik hizmeti dendiğinde ilk akla gelen ve tavsiye edilebilirliği ile öne çıkan SM Temizlik firmamız işlemlerde daima insan sağlığına uygun temizlik malzemelerini kullanmaktadır. Temizliği yapılan ortamların hijyenik olması konusunda gerekli hassasiyeti gösteren çalışma arkadaşlarımız işlemler bittiğinde firma yetkili personeli tarafından gerekli kontroller yapıldıktan sonra adresinizden ayrılmaktadır.

Bursa Temizlik Firmaları

Bursa Temizlik Firmaları ve Temizlik Şirketleri hakkında araştırma yapanların ilk karşılaştıkları Bursa En İyi Temizlik Firması olmamız sunmuş olduğumuz hizmet kalitesi ve Tavsiye edilebilir olmamız sebebi ile ortaya çıkmaktadır. Hizmet verdiğimiz tüm müşterilerimiz tarafından tavsiye edilmemiz ve referasnlarımız sayesinde hizmetlerimizi ilk günkü heyecanımızla sürüdürüyoruz. Temizlik işlemlerinin gerçekleştirileceği alanlarda gereken önlem ve tedbirleri alarak oluşabilecek aksaklıklara karşı hazırlıklarımızı yapıyoruz. Şehirde bir çok referansı bulunan ve kaliteli hizmeti ile daima adından söz ettiren sektörün temsilcisi olarak gösterilen Bursa Temizlik Şirketi firmamızdan alacağınız hizmetler sonrasında memnun kalmadığınız tüm konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bursa Temizlikçi Bayan ve Gündelik Temizlikçi gibi en fazla ihtiyaç duyulan hizmetler hususunda iletişim kurabileceğiniz firmamız Bursa ve çevresinde bir çok kişi, kurum ve kuruluşa Bursa Temizlik Şirketi için profesyonel ekipleriyle çözümler üretmektedir. Salon, Mutfak, Yatak Odası, Tuvalet, Klozet, Fayans, Mutfak Dolabı ve diğer alanlarda gereken temizlik işlemlerinizi sorunsuz olarak gerçekleştiren firmamıza iletişim bilgileri yardımıyla ulaşarak müşteri temsilcilerimize taleplerinizi iletebilirsiniz.

banner56

banner108