Narlıdere Tarım

Narlıdere Tarım
Sektör Tarım
İlan Tarihi 7 yıl önce
Firma No 2
Telefon 0542 322 16 16
Faks 0542 322 16 16
Web Sitesi https://www.tarim.narlidere.com.tr/
Adres Narlıdere, Okul Sokak, No: 6/1
İl/İlçe Kestel / Bursa
Firma Hakkında

Narlıdere Tarım; Bursa'nın En Verimli Tarım Arazilerinde Doğal & Sağlıklı & Taze Sebze Meyve Çeşitleri ve Fidan Yetiştiriciliği Yapmaktadır.

Marmara Bölgesi ve çevresinde bulunan verimli tarım arazilerinde ürettiği doğal, sağlıklı ve lezzetli meyve sebze çeşitlerini sizler için yetiştiren Narlıdere Tarım işletmesi olarak daima insan sağlığına en uygun ürünleri yetiştirmek için elimizden geleni yapmaktayız. Düzenli olarak toprak analizi yapılan arazilerimizde şirketimizde görevli Ziraat Mühendisi personelimiz gereken iyileştirme çalışmaları konusunda çalışma arkadaşlarımızı bilgilendirmektedir.

Yetiştiriciliğini yaptığımız tüm ürünleri belirli periyodlarda gerekli kontrollerden geçirerek sağlığınıza zarar verecek unsurlara karşı gereken tüm tedbirleri almaktayız. Taviz vermediğimiz konuların başında gelen lezzetli ve kaliteli olarak size ulaşmasını hedeflediğimiz ürünlerimiz hijyenik paketleme proseslerimiz sayesinde Narlıdere Tarım olarak ürünlerimizin tamamını el değmeden size ulaştırılmaktadır. Ürünlerimizin sevkiyat aşamasında taşınmış olduğu araçlarımız da düzenli olarak ilaçlanmaktadır.

Tarım ülkesi olan Türkiye'de en verimli tarım arazilerinin bulunduğu Bursa'da yetiştirmiş olduğu ürünleri tüm dinyaya gönderen, firma yapısını kurumsal anlamda oluşturmuş olan Narlıdere Tarım her yıl binlerce ton ihracat yaparak ülke ekonomisine katkıda bulunan Narlıdere Tarım işbirliği yaptıüı diğer firma ve işletmelere de daima yol gösterici konumda olmuştur.

banner56

banner108