Büyükşehir Satrançta Süper Lig´e Yükseldi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Satranç Takımı Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi´ne yükseldi.

28 Temmuz 2017 Cuma 09:52
Büyükşehir Satrançta Süper Lig´e Yükseldi

Kadrosunun büyük çoğunluğu Bursalı sporculardan oluşan Büyükşehir Belediyespor Kulübü Satranç Takımı altyapıya verdiği önemin karşılığını almaya devam ediyor. Konya´da 24 takım ve 337 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 2017 Satranç Birinci Ligi müsabakalarında oynadığı 9 maçtan 7´sini kazanma başarısını gösteren yeşil-beyazlılar topladığı 14 puanla averajla İzmir ekibi Rota Koleji´nin ardından ikinci sırada yer aldı.

Bu sonuçla 2017-2018 sezonu Türkiye İş Bankası Satranç Süper Ligi´nde mücadele edecek tek Bursa takımı olma başarısını gösteren Büyükşehir ekibinde Mircea Emilian Parligras ve Evgeny Shtembuliak altın madalyanın sahibi oldu.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 03.11.2021 18:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108