Bursa İnegöl'deki Kazada Sürücü Kalp Masajıyla Hayata Döndü

Bursa'nın İnegöl ilçesi Alanyurt-Yenişehir yolu üzerinde meydana gelen kazada, servis minibüsü ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı.

20 Ekim 2021 Çarşamba 21:37
Bursa İnegöl'deki Kazada Sürücü Kalp Masajıyla Hayata Döndü

Kaza, Alanyurt-Yenişehir yolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İnegöl'den Yenişehir istikametine seyir halinde olan sürücü F.K. (25) idaresindeki 16 S 6306 plakalı servis minibüsü, aniden önüne çıkan M.M. (63) idaresindeki 16 LHK 67 plakalı motosiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü 40 metre sürüklendi. Sürücü ağır yaralandı.

Yoldan geçen bir sağlık çalışanı yaralıyı kalp masajıyla hayata döndürdü.

Ağır yaralı adam olay yerine sevk edilen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yoğun bakım ünitesine alınan yaralının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 20.10.2021 21:43
Anahtar Kelimeler:
Kalp Masajı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108