Bursa'da Görkem Bayraktar'ı Öldüren Travesti Hakim Karşısında!

Bursa'da Nisan ayında Osmangazi Çekirge'de trafikte tartıştığı 20 yaşındaki Görkem Bayraktar'ı öldüren ve travesti olduğu belirtilen şahıs bugün hakim karşısına çıktı.

31 Ekim 2018 Çarşamba 16:51
Bursa'da Görkem Bayraktar'ı Öldüren Travesti Hakim Karşısında!

Bursa'da Osmangazi ilçesi Çekirge Mahallesi'nde Nisan ayında meydana gelen olayda, trafikte tartışma yaşadığı 20 yaşındaki genci öldüren ve travesti olduğu öğrenilen Derya Yıldırım isimli zanlı bugün hakim karşısına çıktı. Yapılan duruşmada öldürülen 20 yaşındaki Görkem Bayraktar'ın annesi Travesti olduğu öne sürülen Derya Yıldırım'ı savunan avukata tepki gösterdi.

Bu yıl Nisan ayında yaşanan olayda Çekirge Mahallesi'nde iddaaya göre Derya Yıldırım ve Görkem Bayraktar trafikte tartıştılar ve Derya Yıldırım Görkem Bayraktar'a küfür etti, tartışma sonrasında Görkem Bayraktar, tartışma yaşadığı ve Travesti olduğu bildirilen Derya Yıldırım'ı evine kadar takip etti. Kendisini evine kadar takip eden Görkem Bayraktar'ın kapısını çalması üzerine yanına aldığı bıçakla aşağıya inen Derya Yıldırım Görkem Bayraktar'ı bıçaklayarak öldürdü.

Görkem Bayraktar'ı bıçaklayarak öldüren Derya Yıldırım olaydan kısa bir süre sonra yakalarak adli makamlara sevk edilirken, hakkında ''Kasten Adam Öldrüme Suçu''ndan ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı. Bursa 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Derya Yıldırım kendini müdafa etmek istediğini belirterek eski savunmalarını tekrar etti. Söz alan ve Derya Yıldırım'ı savunmak isteyen avukatı ise Görkem Bayraktar'ın ailesi tarafından büyük tepki gördü. Tepki veren aile sakinleştirilemeyince polisler tarafından duruşma salonundan çıkartıldı. Duruşma salonundan çıkartılan Görkem Bayraktar'ın annesinin salonun kapısının önünde uzun süre gözyaşı döktüğü belirtilirken, duruşmanın ise eksik evrakların tamamlanması için ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108