Bursa'da Jandarma Ekipleri Plaka Esrar Ele Geçirdiler!

Bursa Orhangazi'de Jandarma Komutanlığı Ekipleri aldıkları bir ihbarı değerlendirerek durdurdukları bir araçta Plaka Esrar ele geçirdiler. Ekipler araçta bulunan 4 kişiyi gözaltına aldılar.

25 Ekim 2018 Perşembe 21:36
Bursa'da Jandarma Ekipleri Plaka Esrar Ele Geçirdiler!

Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aldıkları bir ihbar üzerine başlattıkları çalışmada, Bursa'ya 34 (İstanbul) plakalı bir araçla Uyuşturucu Madde getirileceğine dair istihbarata ulaştılar. Aldıkları istihbarat doğrultusunda şüpheli aracı Orhangazi Gedelek mevkisinde durdurarak arama yaptılar. Ekiplerin Narkotik Köpeği ''Varis'' yardımıyla şüpheli araçta yaptıkları aramada 2 paket halinde 995 gram şeffaf bantla sarılmış vaziyette tabaka esrar ele geçirildi.

Ele geçirilen ''Tabaka Esrar'' maddesinin piyasa değerinin 60 bin lira olduğu öğrenilirken, araçta bulunan 4 şahıslar gözaltınan alınarak adliyeye sevk edildiler.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108