Bursa'da Emekli Emniyet Müdürü Evinde Ölü Bulundu!

Bursa Kükürtlü'de meydana gelen olayda, 1. sınıf emniyet müdürü olduğu belirlenen yalnız yaşadığı öğrenilen emekli emniyet müdürü şahıs evinde ölü olarak bulundu.

30 Ekim 2018 Salı 21:17
Bursa'da Emekli Emniyet Müdürü Evinde Ölü Bulundu!

Bursa Osmangazi ilçesi Kükürtlü Mahallesi 1. Çığ Sokak'ta bulunan evde yaşanan olayda edinilen bilgiye göre yalnız yaşayan ve 1. sınıf emniyet müdürlüğü'nden emekli olduğu belirtilen 55 yaşındaki şahıs yaşadığı apartman dairesinde ölmüş olarak bulundu. 55 yaşındkai emekli emniyet müdürü şahıstan haber alamayan yakınlarının olayı yakınlarına bildirmesiyle ortaya çıkan olayda, olay yerine çağırılan polis ve sağlık ekipleri şahsın yalnız yaşadığı eve girdiklerinde emekli emniyet müdürünü yerde cansız halde yatarken buldular.

112 sağlık ekiplerinin yaptıkları incelemelerde emekli emniyet müdürünün bir kaç gün önce hayatını kaybettiği anlaşıldı. Yalnız yaşadığı evde hayatını kaybeden şahsın cenazasinin gerçekleştirilen incelemeler sonrasında Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108