Bursa'da 3.0 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Bursa'da deprem oldu. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün yaptığı açıklamaya göre Bursa'nın Osmangazi ilçesinde 5.7 kilometre derinlikte 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi.

18 Aralık 2018 Salı 22:44
Bursa'da 3.0 Büyüklüğünde Deprem Oldu!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde şehir merkezinde de hissedilen 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Merkez üssünün Osmangazi ilçesi olduğu açıklanan deprem Bursa şehir merkezinde de hissedilirken. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden yapılan açıklamaya göre yerin 5.7 metre derinliğinde meydana gelen deprem vatandaşların kısa süreli panik yapmasına sebep oldu.

banner119
Son Güncelleme: 19.09.2021 17:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108