Bursa'da Çekirdek Yiyen Arkadaşını Silahla Vurdu!

Bursa'da aralarında husumet bulunduğu öğrenilen gençlerden H.M. isimli genç, bir iş yerinin önünde başka bir arkadaşıyla çekirdek çitleyen arkadaşını silahla ateş ederek yaraladı.

23 Aralık 2016 Cuma 12:59
Bursa'da Çekirdek Yiyen Arkadaşını Silahla Vurdu!

Çekirdek çitleyen arkadaşını silahla yaralayan H.M. hızla olay yerinden uzaklaşırken, olayda yaralanan, M.G. olay yerindeki ilk müdahelesinin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi.

Olay yerinden kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlatan ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, arkadaşı M.G.'yi silahla yaralayan H.M. isimli şahsın Samanlı Mahallesi'nde bir evde saklandığı bilgisine ulaştılar.

Samanlı Mahallesi'nde saklandığı eve baskın düzenleyen Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri H.M. üzerinde suçta kullandığı tabanca ile yakaladılar. H.M. isimli şahsın Samanlı Mahallesi'nde saklandığı evde de arama yapan ekipler, 2 av tüfeği, 2  havalı tüfek, 4 adet daha silah ile bu silahlara ait toplam 26 tane fişek ele geçirdiler.

Evde yapılan aramalarda aynı zamanda kumar oynatmak, yer ile imkan sağlama suçundan aranması olduğu öğrenilen M.Ö. ve A.D, Y.D. isimli 3 şahıs daha gözaltına alındı.

Olay sonrasında gözaltına alınan şahısların Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldükleri bildirildi.

banner119
Son Güncelleme: 22.09.2021 00:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108