Bursa Haber Portalı

İzmir'de Yasak Aşk Vahşeti!

YURTTAN

18 H.G. babasının bir kadınla ilişkisi olduğunu düşündüğü için H.Ç.'yi bıçaklayarak öldürdü. 3 çocuk annesi olan H.Ç.'yi babası kanlar içinde buldu.

İzmir'in Gaziemir ilçesinde meydana gelen olayda 27 yaşındaki H.Ç. tek bıçak darbesiyle öldürüldü. Katil zanlısı 18 yaşındaki H.G. babasıyla yasak aşk yaşadığını düşünerek bıçakladığını öne sürerken, evde annesiyle babasının sık sık bu konu hakkında tartıştıklarını söyledi. Adliyeye sevk edilen H.G. tutuklanırken babası K.G. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

H.Ç.'den haber alamayan babası yedek anahtarla Gaziemir'deki evlerine girdiğinde kızını kanlar içinde yerde buldu. Eve gelen sağlık ekipleri H.Ç.'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis vücudunda tek bıçak darbesi olan H.Ç.'nin katili yakalamak için çalışma başlattı. 

H.Ç.'nin 43 yaşındaki eşi A.G.'ninde 2016 yılında silahla öldürüldüğü ortaya çıktı. A.G.'nin köpeği komşusu R.Ş.'nin bahçesinde bulunan tavuklara zarar vermiş bu yüzden çıkan tartışmada A.G. sokak ortasında komşusu tarafından öldürülmüştü. H.Ç. kocasının ölümü ardından 3 çocuğuyla birlikte babasının olduğu apartmana taşınmıştı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.