Bursa Haber Portalı

Büyükşehir´in sultanları set vermedi

SPOR

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol takımı Venüs Sultanlar Ligi altıncı haftasında evinde Beşiktaş ‘ı 3-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada setin ilk bölümlerinden itibaren file üstende hakimiyeti ele alan Yeşil-Beyazlılar rakibine öne geçme şansı tanımazken, rahat oynadığı ilk seti 25-14 önde geçerek durumu 1-0 yaptı.

Karşılıklı sayılarla başlayan maçın ikinci setinde iki takımın da öne geçme çabalarında ev sahibi Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, rakibi karşısında sayı üstünlüğünü 8-5 ile ele geçirerek tribünleri ateşledi. Oynanan iyi oyun ve salonu dolduran tarafların yoğun desteği ile Beşiktaş’ın farkı eritme çabalarına sert hücumlarla cevap veren Yeşil-Beyazlılar, bu seti de 25-19 geçerek skoru 2-0’a getirdi.

Etkili oyununu maçın üçüncü setinde de sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu sette de rakibine öne geçme şansı tanımadı ve seti 25-18 geçerek maçı da 3-0 kazanmayı başardı.

Alınan sonucun ardından puanını 12’ye çıkaran Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, sıralamada 4. oldu.

Bursa Büyükşehir Belediyepsor Kulübü, Venüs Sultanlar Ligi 7. haftasında 11 Kasım Pazar günü saat 14:00’da deplasmanda Galatasaray ile maç yapacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.