Bursa Haber Portalı

Karacabey Belediyesi’nden Öğretmenler Günü’nde Bir İlk

KARACABEY

Karacabey’de24 Kasım Öğretmenler Günü, önceki gün çeşitli programlarla kutlandı.

24 Kasım Birlik ve Beraberlik Yemeği
İlk olarak Cumhuriyet Alanında protokolün iştiraki ile yapılan törende, Atatürk Anıtına Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelengi sunulurken, daha sonra Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde yeni göreve başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleştirildi.

Öğretmenler Günü programı, akşam Karacabey Belediyesi tarafından verilen yemekle devam ederken, Karacabey Belediyesi tarafından ilçe öğretmenlerine verilen birlik ve beraberlik yemeğinde, ilçe eğitimcileri aynı çatı altında toplandı.

Geceye Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, Belediye Başkanı Ali Özkan ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in yanı sıra, okul müdürleri ve öğretmenler katılım gösterdi.

Eğitime Olan Desteğimiz Sürecek


Hep birlikte yenen yemeğin ardından konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Özkan;“Çocuklarımızın yani geleceğimizin teminatı olan siz değerli öğretmenlerimizin, bu güzel günlerini bir kez daha tebrik ediyorum. Eğitime katkı anlamında ilçede yaptığımız çalışmaları hepiniz biliyorsunuz. Öğrencilere derslerine katkı sağlaması amacıyla çeşitli kitaplar ve kırtasiye malzemeleri dağıtımlarımız oluyor. Ancak eğitime katkı sadece bunlardan ibaret değildir. Bizler sizlerin daha verimli koşullarda eğitim verebilmeniz için de çalışıyoruz. Okullarımızın alt ve üst yapı düzenlemelerinde belediyemiz, tüm gayretleri ile her türlü yardımda bugüne kadar bulundu ve bundan sonra da bulunacaktır. Yine ilçemizde ilk defa böyle bir vesile ile öğretmenlerimizi bir araya getirmenin mutluluğunu yürekten yaşıyorum” ifadelerine yer verdi.

Türk Sanat Müziği eşliğinde devam eden gecenin sonunda ise bu kez, Öğretmenler Günü için özel olarak hazırlanan pasta kesilerek katılımcılara ikram edildi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.