Bursa Haber Portalı

İnegöl'de Korkunç Cinayet: 1 Ölü 1 Yaralı!

İNEGÖL

Bursa'nın İnegöl ilçesinde önceki günün sabahında 56 yaşındaki Y.C.'yi tabancayla vurarak yaralayıp akşamında ise 34 yaşındaki oğlu YA.C.'ı çalıştığı iş yerinde öldürdüğü iddia edilen 25 yaşındaki K.A. ve 32 yaşındaki M.G. gözaltına alındı.

İnegöl ilçesinde Yeniceköy mahallesinde önceki gün K.A. ve M.G. kapıyı kırarak girdikleri evde Y.C.'yi vurarak ağır yaraladılar, hastaneye kaldırılan Y.C.'yi tedavi altına aldılar. Aynı gün akşam saatlerinde ise Y.C.'nin oğlu YA.C.'yi iş yerinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan YA.C. hastaneye kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen YA.C. yaşamını yitirdi. 

Cinayetin ardından güvenlik güçleri,rahat tavırlarıyla güvenlik kameralarına yansıyan şahısların K.A. ve M.G. olduğunu tespit etti.

Gece saatlerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alınan şüphelilere özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçirilen şahıslardan K.A. basın mensuplarının 'Neden öldürdün?'' sorusuna ''zevkten'' cevabını verdi. 

Emniyetteki işlemlerin ardından K.A. ve M.G. yoğun güvenlik önlemleriyle bugün adliyeye sevk edildi. Polis şüpheli şahısların emniyete girişleri ve çıkışları esnasında görüntü alınmasına izin vermedi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.