Bursa Haber Portalı

İnegöl Belediyespor Anıl Tokat İle Anlaştı

İNEGÖL

Voleybol Efeler Liginde mücadele eden İnegöl Belediyespor, Afyon Belediye Yüntaş’tan smaçör Anıl Tokat’ı transfer etti.

Anıl Tokat için Turuncu Lacivertli kulübün tesislerinde imza töreni düzenlendi. Belediyespor Voleybol Şube Sorumlusu Nuhi Solak’ın katıldığı imza töreninde konuşan Solak, “Geçen yıl Afyon Belediye Yüntaş’ta forma giyen smaçör Anıl Tokat kardeşimizle anlaştık. Anıl, 1988 doğumlu Eskişehir’de dünyaya gelmiş. Eskişehir DSİ’de spor hayatına başlamış.

Sırasıyla Arkas, Tokat, Sivas, Polis Gücü ve Afyon takımlarında oynadıktan sonra bu yılda bizimle beraber olacak. Biz kendisine Türkiye liginde ve Balkan Kupasından sonra inşallah Challenge Cup’ta başarılı bir sezon diliyoruz. Bizi tercih ettiği içinde kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediyespor’un yeni transferi Anıl Tokat ise İnegöl Belediyespor’a geldiğim için çok mutlu olduğunu ifade ederek “Bu yılki hedeflerimiz Avrupa kupalarında başarılı olmak. Aynı zamanda Türkiye ligini en iyi sırada bitirmek. Hatta geçen senekinden bir üst sırada bitirmek veya daha üst sıralarda bitirmek. Beni tercih ettikleri için kulüp yönetimine, hocama ve arkadaşlarıma çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Anıl Tokat, konuşmaların ardından kendisini 1 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.