Bursa Haber Portalı

Bursa'da Bebek Bezlerinin İçinden Bonzai Çıktı

ASAYİŞ

Bursa'da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda bir evin kömürlüğünde bulunan çuvalların içine gizlenmiş olan uyuşturucu maddesi bonzai çıktı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuştucu satıcıları ve alıcılarına yönelik operasyonda 25 kişi yakalanırken 9 kişi gözaltına alındı. Yakalanan ve gözaltına alınan şahısların ifadelerinden yolaçıkan ekipler baskın yaptıkları 3 ayrı adreste 115 gram bonzai, 60 gram metamfetamin, 2'şer adet ruhsatsız tabanca ile tüfek ve silahlara ait fişek ile kartuşlar, çok sayıda kesici delici alet ele geçirildiler.

Ekiplerin yaptıkları aramalarda kömürlükte bulunan çuvallarda içersine bonzai saklanan bonzai ele geçirildi. Narkotik köpeklerininde katıldığı uyuşturucu operasyonunda şahıslardan ikisinin duvara yazdığı belirlenen ''Alayınız gelse alay ederiz'' yazısı dikkat çekti. Yazıyı yazdıkları belirlenen şahıslar yazının altında gözaltına alındılar. Şüpheliler gerçekleştirilen işlemlerinin ardından aliyeye sevk edildiler.

Yorumlar (1)

sedat 6 Yıl Önce

bu bonzai illetinden ne zaman kurtulacağız acaba millet olarak. gençlerimiz ölüp gidiyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.