Ümraniye'de Feci Şekilde Trafik Kazası Meydana Geldi

Ümraniye'de yolcu minibüsüyle çarpışan ticari taksi sürücüsü yaralandı.

13 Ağustos 2017 Pazar 06:38
Ümraniye'de Feci Şekilde Trafik Kazası Meydana Geldi

Atakent Mahallesi Mithatpaşa Caddesi'nde giderken Ali Rıza Saymaz idaresinde olan 34 THH 52 plakalı ticari taksi, Akdeniz Caddesi kavşağında 34 M 2053 plakalı Hamza Zengin yönetimindeki şehiriçi yolcu minibüsü ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle aniden kontrolden çıkan minibüs, orta refüjü aşıp bir binanın duvarına çarparak durabildi, taksi ise orta refüje çıkarak durdu.

Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi gönderildi.

Araçlarda yolcu olmadığı öğrenildi, yaralanan sürücü Saymaz, sağlık ekiplerin tarafından yapılan ilk müdahaleden sonra Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sebebiyle aksayan trafik, araçların kaldırılmasından sonra durum tekrardan normale döndü.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Trafik Kazası
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108