Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Dairesi Başkanlığı koordinesinde Türkiye genelinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda Bursa, Eskişehir, Çanakkale ve Yalova'da 41 şüpheli gözaltına alındı.

08 Mayıs 2017 Pazartesi 11:31
Türkiye genelinde uyuşturucu operasyonu

Alınan bilgiye göre, Bursa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Osmangazi, Yıldırım, Gürsü ve İnegöl ilçelerinde önceden tespit edilen 15 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda değişik miktarlarda esrar, bonzai, uyuşturucu hap, metamfetamin, 2 hassas terazi, ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Eskişehir

Eskişehir'de uyuşturucu madde ticareti yapan kişilerin yakalanmasına yönelik operasyonda İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şubesi ekiplerinin yanı sıra Asayiş, Terörle Mücadele ve Özel Harekat Şube Müdürlüğünde görevli 150 polis, Tunalı, Zafer ve Fevziçakmak mahallelerinde daha önceden belirlenen 10 evde arama yaptı.

Narkotik köpeği Lady'nin de katıldığı aramada, 317 gram bonzai, 2 gram esrar, 13 uyuşturucu hap ile 3 pompalı tüfek ve bir hassas terazi ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yaptıkları iddia edilen 10 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki sorguları sürüyor.

Çanakkale

Çanakkale'deki operasyon kapsamında da il merkezi ve ilçelerde daha önce belirlenen 43 adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda, 18 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Balıkesir

Balıkesir'de 20 eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Narkotik köpekleri de kullanıldı.

Yalova

Yalova'da 150 polisin katılımıyla Bağlarbaşı Mahallesi'ne operasyon yapıldı.

Narkotik köpeklerinin de katıldığı arama ve kontrollerde 845 gram esrar, 28 gram bonzai, 13 sentetik uyuşturucu hap,  2 ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek, 38 fişek, 1 pala ele geçirildi.

Şüpheli 4 kişi gözaltına alındı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108