Trafik Canavarı Kardeşleri Birbirinden Ayırdı

Osmaneli ilçesinde yaşanan kazada iş makinesinin sürücüsü yaşamını yitirdi, yaralanan iki kardeşi ise hastaneye kaldırıldı.

11 Ağustos 2017 Cuma 04:10
Trafik Canavarı Kardeşleri Birbirinden Ayırdı

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde tırın çarpmış olduğu iş makinesinde olan üç kardeşten biri yaşamını yitirdi, ikisi ise yaralandı.

Hüsrev Feriz idaresinde olan 43 BD 143 plakalı tır, Bilecik-Sakarya karayolun Osmaneli ilçesi İçmeler mevkisinde Furkan Duman'ın kullanmakta olan iş makinesine arkasından çarptı.

Kazada, iş makinesinde olan sürücü Furkan Duman olay yerinde yaşamını yitirdi, kardeşleri Demirhan ve Enes Duman ise yaralandı.

Ceset, Osmaneli Devlet Hastanesi morguna gönderildi.  

Sağlık ekipleri Sakarya Eğitim ve Araştırma ile Osmaneli Devlet Hastanelerine kaldırılan yaralı iki kardeşin hayati tehlikesi olmadığı anlaşıldı.

Kaza sebebiyle ulaşıma kapanan yol, araçların kaldırılmasından sonra tekrardan açıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108