Mezar taşlarını parçaladılar

Batman’ın Balpınar beldesinde bulunan 25 mezar taşı, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından parçalandı.

17 Mart 2017 Cuma 14:10
Mezar taşlarını parçaladılar

Olay, Balpınar belde mezarlığında, dün gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler, 25 mezar taşını parçaladı. Sabah saatlerine mezarlığa gelen vatandaşlar, durumu fark ederek, jandarmaya bildirdi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri, incelemelerde bulunarak, şahıs ya da şahısların yakalanması için çalışma başlattı. 

Belde sakinlerinden Abdullah Altın, olayı sabah saatlerinde haber aldığını ve mezarlığa geldiğini belirterek, “Böyle bir şeyi kim niye yapsın, mezar taşlarından ne istediklerini bilmiyoruz. Mermer olan mezar taşları parçalanmış” dedi. 

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
BatmanMezar Taşı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108