Kazaya karışan sürücüyü dikiz aynası yakalattı

Tekirdağ'da, yolun karşısına geçmeye çalışan anneanne ve torununa çarparak ölümüne neden olduğu iddia edilen sürücüyü olay yerinde bulunan dikiz aynası yakalattı.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 17:43
Kazaya karışan sürücüyü dikiz aynası yakalattı

Alınan bilgiye göre, dün gece merkez Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki Malkara Kavşağı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki Eylem Carus ve 67 yaşındaki anneannesi Ayşe Güllü'ye çarpıp kaçtığı belirtilen otomobil sürücüsünün yakalanması için çalışma başlatıldı.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerine yakın güvenlik kameralarını inceledi. Kaza yerinde otomobilden düşen dikiz aynasından yola çıkan polis ekipleri, aracın marka ve modelini belirledi.

Araştırma sonucu kimliği tespit edilen otomobil sürücüsü B.E, polis ekipleri tarafından Tekirdağ'daki iş yerinde gözaltına alındı.

Olay

Merkez Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'ndeki Malkara Kavşağı'nda dün gece sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen bir otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Ayşe Güllü ve torunu Eylem Carus'a çarpmıştı.

Yaralanan anneanne ve torunu sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılmış, Eylem Carus müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Ayşe Güllü ise tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Eylem CarusAyşe Güllü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108