İş Makinesi İşçi Servisiyle Çarpıştı: 6 Yaralı

Sakarya kocaali ilçesinde meydana gelen trafik kazasında fındık toplamak için bahçeye giden işçileri taşıyan servis minibüsü iş makinesiyle çarpıştı.

15 Ağustos 2017 Salı 14:02
İş Makinesi İşçi Servisiyle Çarpıştı: 6 Yaralı

Abdurrahman Can yönetimindeki fındık işçilerini taşıyan 21 DH 923 plakalı minibüs kirazlı mahallesi ciarında Emrah Eren idaresindeki iş makinesiyle çarpıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdiler.

Kazada yaralanan 6 kişi Kocaali İlçe Devlet Hastanesine kaldırılırken hafif şekilde yaralanan diğer 9 kişinin ise sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı.

AA

banner119
Son Güncelleme: 15.08.2017 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108