İnşaatta uyuşturucu zulası bulundu

Muğla’nın Milas ilçesinde, inşaat halinde olan bir binada uyuşturucu zulası ele geçirildi. Operasyonda bir kişi gözaltına alındı.

22 Mart 2017 Çarşamba 11:24
İnşaatta uyuşturucu zulası bulundu

Milas’ın Burgaz Mahallesi’nde inşaat halindeki bir binada, çok sayıda uyuşturucu bulundu.Edinilen bilgiye göre; gelen bir ihbarı değerlendiren Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ‘Torbacı’ olarak adlandırılan ve gençlere uyuşturucu madde sattığı belirlenen bir kişiyi takibe aldı. Şüphelinin, bir inşaata sık gidip geldiğini belirleyen ekipler; uyuşturucu arama köpeği Oskar’la birlikte söz konusu yere operasyon gerçekleştirdi. Düzenlenen operasyonda, binada bulunan kiremitlerin içerisinde çok sayıda satışa hazır halde bulunan bonzai ve uyuşturucu hap ele geçirildi.

Şüpheli M.V., polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
UyuşturucuInşaatMilas
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108