FETÖ ve PKK şüphelilerinin sınırda yakalanması

Edirne'de hudut birliği askerlerince Avrupa'ya yasa dışı yoldan geçmek isterken yakalanan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve PKK şüphelisi 4 kişi, adliyeye gönderildi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 21:36
FETÖ ve PKK şüphelilerinin sınırda yakalanması

Alınan bilgiye göre, Kapıkule Sınır Kapısı yakınlarında 54. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına bağlı hudut birliği askerlerince askeri yasak bölgede tespit edilerek yakalanan 4 kişinin jandarmadaki işlemleri tamamlandı.

Şüphelilerden, ihraç edilen komiserlerden B.A (29), E.D (29) ve M.D'nin (29), "anayasal düzeni bozmak", "FETÖ'ye üye olmak" suçlarından, üniversite öğrencisi M.K'nın (24) ise "terör örgütü PKK'ya üye olmak" suçundan araması olduğu öğrenildi.

M.K'nın, KHK ile kapatılan Dicle Haber Ajansında muhabirlik yaptığı ve daha  önce de "terör örgütü propagandası yapmaktan" tutuklandığı ve daha sonra tahliye edildiği belirtildi.

Şüpheliler, sağlık kontrolü için Edirne Jandarma Komutanlığı ekiplerince Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesine getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108