Düzce’de midibüs devrildi: 9 yaralı

Düzce D-100 Karayolu Küçük Melen mevkiinde midibüs yoldan çıkarak devrildi. Kazada 9 kişi yaralandı.

06 Kasım 2016 Pazar 17:52
Düzce’de midibüs devrildi: 9 yaralı

Alınan bilgilere göre, Düzce’den Gebze’ye gitmekte olan Eren K. idaresindeki 81 EV 687 plakalı yolcu midibüsü, D-100 karayolu Küçük Melen mevkiine geldiğinde henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı yoldan çıkarak yan yola devrildi. Kazada midibüste yolcu olarak bulunan 9 kişi hafif şekilde yaralandı. Araç sürücüsü ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Araçta yaralanan yolcular 112 Acil Servis ekiplerince Düzce’deki hastanelere kaldırılarak tedavileri yapıldı.
Kaza anında midibüste bulunan yolculardan biri, “Bir anda araç kontrolden çıktı. Yan yola devrildi. Düzce’den Gebze’ye gidiyorduk. Benim gördüğümde 9 kişi yaralandı. Ama hepsinin durumu iyiydi” dedi.

Kaza sonrası kaza yerine gelen bir kadın ise akrabasının yaralanmadığını görünce sevincinden gözyaşı döktü. Kazayla ilgili olarak inceleme başlatıldı.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 06.11.2016 20:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108