Denizli’de 8 avukat gözaltına alındı

Denizli'de Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 11 avukat hakkında gözaltı kararı çıkartıldı.

17 Mart 2017 Cuma 13:06
Denizli’de 8 avukat gözaltına alındı

Avukatlardan 8'i gözaltına alınırken, 3 avukat ise aranıyor. 

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY avukatlar yapılanmasına yönelik Denizli Kaçakçılık Organize Suçlar Müdürlüğü tarafından sabah saatlerinde operasyon gerçekleştirildi. Kriptolu haberleşme programı 'Bylock' programı kullanan 8 avukat sabah saatlerinde yapılan operasyonla gözaltına alındı.

İ.Ü, K.K, S.T, S.Y, M.K, M.S.M, Y.S, ve M.S.G isimli avukatların evlerinde ve iş yerinde aramalar yapıldı. Aramaların ardından şüpheli kişiler Denizli Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Adreslerinde bulunamayan şüpheli 3 avukat hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
DenizliGözaltıAvukat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108