Basın Kapasitesini Giderek Daha Çok Geliştiriyor

Trakya Kalkınma Ajansı ve Edirne Gazeteciler Derneği işbirliğinde "Basın Mensupları Kapasite Geliştirme Programı" yapıldı.

08 Ağustos 2017 Salı 16:23
Basın Kapasitesini Giderek Daha Çok Geliştiriyor

Dernekten yapılan açıklamaya göre, program kapsamında eğitimler, Carpe Diem Gelişim Merkezi’nde verilmeye başlandı.

Eğitmenler Özlenen Deniz Uzun ve Şahver Yeşil, basın mensuplarına "etkili iletişim teknikleri, zaman yönetimi, stres yönetimi, motivasyon ve insan ilişkileri" konusunda eğitim verdi.

Üç grup halinde verilecek eğitimlerden 50 basın mensubunun yararlanması hedefleniyor.

Program kapsamında cuma günü yapılacak olan ikinci grup eğitimine katılmak isteyen basın mensupları Edirne Gazeteciler Derneği yönetiminden 0544 887 1990 telefon numarasını arayarak bilgi almış olabilecekler.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108