Balıkesir'de Feci Şekilde Trafik Kazası Meydana Geldi Ölü ve Yaralılar Var

Balıkesir'in Edremit ilçesinde araç ile yolcu otobüsün çarpışma neticesinde bir şahıs yaşamını yitirdi, üç şahıs ise yaralandı.

10 Ağustos 2017 Perşembe 05:15
Balıkesir'de Feci Şekilde Trafik Kazası Meydana Geldi Ölü ve Yaralılar Var

Hasan A. idaresinde olan 10 H 9971 plakalı araç, Balıkesir-Çanakkale karayolu Hastane Kavşağı mevkisinde T.K'nin kullanmakta olduğu 39 DZ 001 plakalı yolcu otobüsüyle çarpıştı.

Çarpışma neticesinde Kazada, araç da olan Solmaz Altıntaş (47) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Sürücü Hasan A. ve kimlikleri henüz belirlenemeyen iki şahıs ise araçta sıkışarak yaralandı.

İtfaiye ekiplerin tarafından kurtarılan yaralılar, 112 Acil Servis görevlileri olay yeri yakınındaki Edremit Devlet Hastanesine götürüldü.

Altıntaş'ın cesedi ise aynı hastanenin morguna kaldırıldı. 

Otobüs sürücüsü T.K, polis ekipleri gözaltına aldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108