Balıkesir'de 590 kilogram kaçak et ele geçirildi

Balıkesir'in Karesi ilçesinde, bir dükkanda 590 kilogram kaçak et ele geçirildi.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 21:44
Balıkesir'de 590 kilogram kaçak et ele geçirildi

Alınan bilgiye göre, Atatürk Mahallesi'nde bir binada insan sağlığına uygun olmayan et taşındığı ihbarını değerlendiren ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, düzenledikleri operasyonda, S.D'nin bulunduğu dükkanda kasa ve torbalar içinde büyükbaş ve küçükbaş hayvanlara ait menşei ve kaynağı belli olmayan 590 kilogram hayvan eti ele geçirdi.

Olay yerine gelen Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ekipleri ve veteriner hekim  dükkanı kontrol etti.

Yapılan kontrollerde,  dükkanın ruhsatının ve vergi levhasının olmadığı, etlerin insan sağlığına uygun olmayan şekilde taşınıp, depolandığı tespit edildi.

Mühürlenen dükkanın sahibine 10 bin lira idari para cezası verileceği bildirildi.

Dükkanda ele geçirilen hayvansal ürünler ise imha edildi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108