Yıldırım'lı Ailelere Kişisel Gelişim Semineri Verildi

Yıldırım Belediyesi tarafından ‘Mutlu Aile Mutlu Yıldırım’ hedefiyle eğitim veren Evlilik ve Aile Okulu’ndaki kursiyerlere kişisel gelişim semineri verildi.

03 Ocak 2018 Çarşamba 00:36
Yıldırım'lı Ailelere Kişisel Gelişim Semineri Verildi

Toplumun sağlam temellerle ayakta durmasının güçlü bir aile yapısı ile mümkün olacağının bilinciyle eğitimlerini sürdüren Yıldırım Belediyesi Evlilik ve Aile Okulu, kursiyerlerine verdiği kişisel gelişim seminerlerini sürdürüyor. Barış Manço Kültür Merkezi’nde Yıldırım Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen seminerde katılımcılara bireyin öz saygısını yükseltecek, hayatını anlamlı kılacak özelliklerin ortaya çıkarılmasına yönelik bilgiler aktarıldı. İnsanın potansiyel iyiliklerle kendini mutlu edecek merak etme, araştırma ve kendini geliştirme yönündeki özelliklerin doğuştan geldiğinin anlatımı yapıldığı etkinlikte, bireyin kendisini tanımasının önemi anlatıldı. İnsanın mutlu olabilmesi için öncelikle kendisine saygı duymasıyla başlaması gerektiği anlatılan seminerde, katılımcılara verilen örneklerle kişisel gelişimin mutluluğun anahtar rol konumunda olduğu vurgusu yapıldı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108