Yıldırım'da Tasavvuf Rüzgarı Esti

Gerçekleştirdiği kültür sanat hamlesi ile ilçenin sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan Yıldırım Belediyesi, tasavvuf sanatçısı Tamer Bakırcı'yı ağırladı.

16 Haziran 2017 Cuma 12:18
Yıldırım'da Tasavvuf Rüzgarı Esti

Yıldırım Belediyesi tarafından ‘Yıldırım'da Ramazan’ adıyla her gün farklı etkinliklerin düzenlendiği programlar ilçe sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Bayrak Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliklerde sahne alan tasavvuf sanatçısı Tamer Bakırcı, Ey Allah’ım, Tende Canım Canda Cananımdır, Bilmem Nedeyim, Sevdim Seni Mabuduma, Noldu Bu Gönlüm gibi seslendirdiği ilahilerle izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Semazenlerin de sahne aldığı etkinlik ilçe sakinlerinin beğenisini kazandı. Vatandaşlar, Ramazan ayı boyunca sürecek programların gerçekleştirilmesini sağlayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibine teşekkür etti.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108