Yıldırım Belediyesi Şifa Dağatıyor

İnsan sağlığına tüm hizmetlerinin önünde yer yeren Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki Tıp Merkezi ile ilçe sakinlerine şifa dağıtmaya devam ediyor.

28 Ekim 2017 Cumartesi 23:21
Yıldırım Belediyesi Şifa Dağatıyor

Sosyal belediyecilik alanında gerçekleştirdiği hizmetlerle ilçe sakinlerinin yaşam kalitesini artıracak çalışmalara yer veren Yıldırım Belediyesi’nde, sağlık yatırımları ön plana çıkıyor. Uzman doktor kadrosu, sağlık personelleri ve tüm çalışanlarıyla Yıldırımlılara şifa dağıtan Yıldırım Tıp Merkezi; Ocak 2017’den bu güne kadar 138 bin 953 vatandaşa poliklinik hizmeti verirken, 5 bin 37 radyolojik, 64 bin 202 laboratuvar tetkik işlemi gerçekleştirdi. Aynı dönemde 2 bin 606 hastanın nakli sağlanırken, 2 bin 292 de defin hizmeti yapıldı. Dahiliye polikliniğinde 10 bin 250, çocuk polikliniğinde 20 bin 909, kadın doğum polikliniğinde 11 bin 988, diş polikliniğinde 7 bin 547, Kulak Burun Boğaz (KBB) polikliniğinde 10 bin 372, göz polikliniğinde 11 bin 362 ve acil polikliniğinde 66 bin 525 hastaya hizmet verildi.

SAĞLIK YATIRIMLARI ARTIYOR

Türkiye’de tıp merkeziyle sağlık hizmeti veren 5 belediyeden biri olmanın yanında yanı sıra kısa süre içerisinde Millet Mahallesi’nde hizmete giren ve Yediselviler Mahallesi’nde açılışa gün sayan iki aile sağlığı merkezi ve mahalle konaklarındaki aile hekimlikleri birimleri ile insan sağlığına doğrudan katkı sağlayacak çalışmalar yürüttüklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Tıp merkezimizde, uzman kadromuz ile hemşehrilerimize daha iyi, daha kaliteli ve daha modern şartlarda hizmet etmeyi ilke edinerek çalışıyoruz. amacımız modern tıbbi cihazlar ve alanında uzman sağlık çalışanlarımız ile Yıldırımlıları sağlığına en kısa sürede kavuşturmak. En büyük yatırımı insan sağlığına yapılan yatırım olarak görerek sağlık merkezlerimize hızla yenilerini ekliyoruz.

İlçemizin en kalabalık nüfusuna sahip bölgesi olan Millet Mahallesi’nde inşa ettiğimiz ve kısa süre önce açılışını yaparak hizmete soktuğumuz aile sağlığı merkezi ile önemli bir eksikliği giderdik. Öte yandan Yediselviler, Sıracevizler ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin ortak noktası olan bölgeye aile sağlığı merkezi kazandırarak vatandaşlarımızın yürüme mesafelerinde sağlık hizmetine ulaşmalarını amaçlıyoruz. İnşası tamamlanan merkezimizin açılışını en kısa süre içerisinde gerçekleştirerek vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Mahalle konaklarımızı hemşehrilerimizin ihtiyacına göre dizayn ederken, gelen talebe göre aile hekimliklerine yer veriyoruz. İlçemiz sınırları içerisinde hizmetin ulaşmadığı vatandaşımız kalmayacak” diye konuştu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108