Yıldırım ''11 Ayın Sultanı Ramazan'a Hazır

Yıldırım Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan ayı kültür – sanat takvimi ile ilçede her gece başka bir mahalle ile Bayrak Alanı ve Emir Sultan Meydanı'nda birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek.

24 Mayıs 2017 Çarşamba 16:40
Yıldırım ''11 Ayın Sultanı Ramazan'a Hazır

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayının manevi atmosferine uygun etkinliklerle ilçe sakinlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Yıldırım Belediyesi, oldukça zengin bir program hazırladı.

Ramazan boyunca, ilahi dinletileri, mehter konserleri, orta oyunları, tasavvuf müziği konserleri, stand-up gösterileri, şiir dinletileri, sohbetler gibi farklı etkinliklerle ilçe sakinlerini buluşturmaya hazırlanan Yıldırım Belediyesi, Dursun Ali Erzincanlı, Ömer Döngeloğlu, Serdar Tuncer, Celalettin Ada, Burak Güç, Tamer Bakırcı, Mustafa Cihat, Abdurrahman Önül gibi isimleri Yıldırımlılarla bir araya getirecek. Sahne olma özelliğine sahip TIR ile de 27 farklı mahallede Ramazan coşkusu yaşanacak.

TIR’ın gideceği mahallelerde ayrıca çocuklar için şişme oyun parkları kurulacak.


 
‘AYNI SOFRAYI PAYLAŞACAĞIZ’

Ramazan ayının insanları birleştirici önemli bir dönem olduğunu dile getiren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Bu kutsal ayda birlik, beraberlik ve dayanışma duygularına katkı koymayı çok önemsiyoruz.

Bu amaçla hayata geçireceğimiz etkinliklerimiz ile Yıldırım’da güzel bir dönem yaşanacak.

Yıldırım, köklü ve büyük bir aile. Hepimiz bu ailenin birer ferdiyiz. Bu büyük ailemizde birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını en üst düzeye çıkarmak hepimizin görevi. Yıldırım’ı daha iyi noktalara taşımak hepimizin sorumluluğu. Kadim medeniyetimizin bizlere bıraktığı en kıymetli miras hiç şüphesiz ki dayanışma ruhudur” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108